Saga Talks vennebog: Pernille Oldgaard og Tine Gudrun fra Pengekassen

I Saga Talks er vi heldige at producere podcasts sammen med en masse dygtige og spændende mennesker. Dem vil vi gerne introducere dig for, så derfor har vi fået dem til at udfylde vores vennebog, lige som man gjorde i folkeskolen.

Mød Pernille Oldgaard og Tine Gudrun Petersen, der står bag podcasten Pengekassen, hvor de giver gode råd til dilemmaer om hverdagsøkonomi og investering. Pernille er økonomisk rådgiver og finansiel influencer, hvor hun også kendes under navnet Moneymum.dk. Tine Gudrun Petersen er forfatter og kulturiværksætter.

Sammen rummer de lytternes problemer og kommer med mulige løsninger. Det er vigtigt for Pengekassen, at vi kan snakke om øknomi. For økonomi handler ikke kun om tal og regneark. Bag alle vores økonomiske beslutninger finder vi i sidste ende følelser – som glæde, frygt, skam og håb. Og det er okay. Når vi accepterer følelserne, kan vi bedre træffe gode valg for os selv.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: 
Pernille: Betænksom, økonomisk, fuld af gode idéer.

Tine: Idérig, videbegærlig, usnobbet.

Hvad handler min podcast om? 
Pernille: Økonomiske dilemmaer, som vi alle kender til fra hverdagen. Dilemmaerne i min podcast er indsendt af mine følgere.

Tine: PENGEKASSEN handler om store og små økonomiske dilemmaer, som lytterne sender ind. Jeg faciliterer programmets ramme, og økonomisk ekspert Pernille Oldgaard fra Moneymum.dk besvarer dilemmaerne.

Min absolutte yndlingspodcast? 
Pernille: Lige for tiden kan jeg godt lide at lytte til Casper 3080 Tikøb.

Tine: Dolly Parton’s America. Den har det hele; skæbner, historie, geografi, kultur.

Lige nu lytter jeg til… 
Pernille: Casper 3080 Tikøb.

Tine: Ruths Hus.

Det bedste jeg ved… 
Pernille: … Er at holde ferie.

Tine: … Er at være udenfor med mine børn.

Det værste jeg ved… 
Pernille: … Er at gøre rent – eller andre kedelige hverdagsting.

Tine: … Når skæbner bliver knust af systemer og regimer.

Da jeg var lille, ville jeg være…
Pernille: Advokat.

Tine: Skuespiller.

Hvis jeg var et dyr, ville jeg være… 
Pernille: En hund.

Tine: En huskat, der både frit kan gå ud og ind, og som bliver fodret og kælet.

Sidste gang jeg græd, var… 
Pernille: Det sker tit, når jeg ser andre græde eller have følelserne udenpå tøjet. For nyligt var det vist til ‘Badehotellet’.

Tine: … I går, da jeg så en video med et palæstinensisk spædbarn, der blev forløst ved kejsersnit fra sin døde mors krop.

Sidste gang jeg grinte, var…
Pernille: I dag.

Tine: I morges over noget fis, mine små børn lavede.

Min guilty pleasure er: 
Pernille: To-go kaffe og designermøbler.

Tine: Lige for tiden er det ferrero rocher. Jeg føler mig nu ikke specielt guilty over det. Mere irriteret over, at jeg så skal sætte ENDNU mere tid af til hjemmetræning, fordi jeg gerne vil fortsætte med at kunne passe mit tøj (det er nu mest praktisk ;)).

Jeg er stolt af: 
Pernille: At have opbygget hele mit Moneymum-univers.

Tine: Jeg er megastolt af mit moderskab og de børn, der er kommet ud af det.

Podcasten ‘Pengekassen’ kan lyttes på eReolen, Mofibo, Podimo, Bookmate, Nextory og Saxo.

Similar Posts