5 portrætserier med spændende mennesker og skæbner

I en tid, hvor vi ofte suser rundt på sociale medier og dyrker det overfladiske, kan det være dejligt at dykke ned i indhold, der giver os et ærligt og autentisk indblik i menneskelivet, som altid rummer flere nuancer og lag.

Derfor har vi samlet en række serier, der går under overfladen og udforsker dybderne af den menneskelige eksistens. Serierne rummer alt fra portrætter af kendte menneskers livsbaner til ‘almindelige’ menneskers særlige livsvilkår. Forhåbentlig vil disse serier vække dine følelser og give dig nye perspektiver på livet. God fornøjelse!

Jeg er lige død

I denne samtalepodcast giver Daniel Hoff en række kendte danske mænd muligheden for at skrive deres egen nekrolog. Det udvikler sig til samtaler om døden, livet og det vi efterlader, når vi en dag ikke er her længere.

Hør blandt andet samtalen med Christian Fuhlendorff, som hver dag tænker på, at han skal dø. Eller Jesper Groth som indimellem tænker på døden som den ultimative fred.

Stærke portrætter

De bedste fortællinger rører os, provokerer os, overrasker os, inspirerer os og sætter livet i perspektiv. I ”Stærke portrætter” kommer vi hele følelsesregisteret igennem, når kendte og ukendte danskere deler ud af deres egne historier om forlist og forløst kærlighed. Vi har været en tur i ALT for damernes omfattende artikelarkiv og udvalgt ti af de mest populære portrætter, som nu er blevet indtalt som podcast.

Hør blandt andet om Luise, der bor med sin mand og børn – og kæresten Mads. Eller hør om Cecilie Becks skilsmisse, og hvordan hun rejste sig igen.

Hele vejen rundt

Der findes omveje, afveje, lige veje og genveje. Der findes kommandoveje og veje, der går lige i hjertet. I denne podcast fra Hendes Verden spørger vi en række kendte mennesker om deres veje rundt i livet. Hvornår har livet været lige ud af landevejen, og hvornår har de for alvor mistet vejgrebet? Hør bl.a. makeupartist Dennis Knudsen fortælle, hvordan han nær var blevet snydt af en rugemor, og forfatter Leonora Christina Skov fortælle om at gå i parterapi med sin 22 år ældre kæreste, fordi de skændtes som sindssyge.

Min historie

Det vrimler med vigtige personlige fortællinger, som vi alle kan lære noget af. Derfor har ALT.dk sat sig for at tale med en række modige kvinder, der fortæller helt åbent og ærligt om at være i centrum for alt fra hævnporno og skilsmisse til øjensygdom og sterilisering.

Mød blandt andet 26-årige Vanessa, der er ved at blive blind. Og kogebogsforfatteren Ditte Ingemann, hvis mand Søren døde af kræft, og hvordan det blandt andet påvirkede hendes forhold til madlavning og spisning.

Sangen, der ændrede mit liv

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt skrålet med på dansktophit som ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og ”Jeg er så ked af, den hænger ned af”. I Her & Nu podcasten ”Sangen, der ændrede mit liv” sætter vi spot på den danske sangskat og taler med en række dansktopsangere om det hit, der gav dem deres folkelige gennembrud og i årtier har sat ild til landets dansegulve.

Hør historierne bag legender som Johnny Reimar, Dorthe Kollo og Richard Ragnvald.

Klik på billederne for at komme til eReolen. Podcastene kan også findes på Podimo, Mofibo, Bookmate, Nextory og Saxo.

Similar Posts