6 spændende podcastserier om moderskabet, du kan høre på mors dag

I anledning af mors dag har vi sammensat en inspirerende liste over podcastserier, der belyser forskellige sider af moderskabet. Moderskabet er en rolle, der formes af forbindelse, engagement og opofrelse. Dette gælder også, hvis du ikke er biologisk mor til børn i dit liv. Derfor har vi både udvalgt serier med råd til bonusforældre, følsomme fødselsfortællinger, fertilitetsperspektiver og forældreskabsfifs. Her findes både inspiration og støtte til alle forældrelivets faser.

Voksenkærlighed

Hvordan passer I på parforholdet, når I møder modstand? I serien Voksenkærlighed belyser parterapeut Amanda Lagoni forskellige udfordringer og temaer, som mange i parforhold kan nikke genkendende til. Her ser hun på den voksne kærlighed, der er en bevidst kærlighed, som bygger på aktive og kontinuerlige valg. Hvor der elskes – alt inklusiv….

Her kan du blandt andet høre afsnit om sammenbragte familier og dertilhørende dilemmaer og om, hvordan man passer på parforholdet i en travl hverdag med børn.

Vores Børn indlæsninger

Her finder du de bedste artikler fra magasinet Vores Børn. Du kan blive klogere på alt fra psykologi og børneopdragelse til parforhold og tendenser. Og så kan du finde inspiration i personlige fortællinger. Mest til dig med børn fra 0-12 år.

Solomor

Mor og børn, men ingen far. 34-årige Nadia Witt er solomor til døtrene Zoey på knap fire og Haley på to, der begge er kommet til verden ved hjælp af donorsæd. Da den rette mand lod vente på sig, besluttede hun at tage sagen i egen hånd, selvom det af og til også kan være ensomt at være ene forælder. Særligt svært var det, da den ældste datter, Zoey, testede positiv for en kromosomfejl, som har vendt op og ned på familiens liv.

Når 2 bliver til 3

Denne podcast handler ikke om børn, men om dig som forælder. Hvordan bevarer man gnisten til sin partner midt i bleskift og natteroderi? Hvordan får man kabalen med job og familie til at gå op? Den er til dig, der er gravid, lige er blevet forælder eller i det hele taget bare savner inspiration til at pleje dine voksenrelationer.

Sjældne superhelte

Maja og Martin fik deres liv vendt op og ned, da det, de troede var en almindelig graviditet, ved fødslen viste sig at være anderledes. Tvillingerne har det sjældne Sticklers Syndrom, men før de ved, hvad det betyder, kommer der en masse tanker: Hvordan bliver børnenes liv? Kommer de til at kunne løbe rundt? Kan de spille fodbold? Kan de overhovedet tænke? Hør Maja og Martins ærlige historie om, at få to drenge med et syndrom, som færre end syv om året, bliver født med i Danmark.

Et andet liv

Vi er sat i verden for at forplante os. Men hvad hvis det ikke lykkes? Går livet i stå, i stykker? Kan det repareres, eller er faktum, at livet må leves på trods og socialt isoleret?

Abelone Tholstrup Stein er selv ufrivilligt barnløs. I seriens Et andet liv har hun samtaler om livet uden egne børn. Hun bryder tabuet om barnløshed og sætter fokus på, at man kan skabe et meningsfuldt liv uden egne børn.

Klik på billederne for at komme til eReolen. Podcastene kan også findes på Podimo, Mofibo, Bookmate, Nextory og Saxo.

Similar Posts