|

4 interessante podcastserier til fædrene

I anledning af Fars dag har vi her i Saga Talks sammensat en liste over nogle af de mest inspirerende og informative podcastserier, om hvad det vil sige at være far. De kan bruges til inspiration til, hvordan man som far taler med sine børn, om gode råd til hvordan man kan blive en bedre far, og hvordan fædre kan fungere i rollerne som alenefar, fraskilt eller i et forhold med en partner.

Fårking Far

I Fårking Far taler Mattias Hundebøll, tv-personlighed og far-influencer, med andre kendte fædre om, hvornår man er god far, og om sådan en overhovedet findes. Mattias mener nemlig, at far-titlen er en af de titler i livet, som mænd er dårligst til at tale med hinanden om, og derfor er han nu på jagt efter indsigt, inspiration og godt selskab fra andre markante mænd. Fårking Far er samtaler om faderskabet, når det er magisk og opløftende men også når det er svært og gør ondt.

Vores Børn podcast

Vores børn podcast er podcastserien for dig, som er interesseret i at høre forskellige kendte mænd fortælle om deres overvejelser og erfaringer om, hvad det vil sige at have et barn. Værten på podcastserien Mette Hovmand-Stilling, tidligere chefredaktør for Vores Børn, taler med kendte gæster såsom Rane Willerslev, Antropolog og direktør for nationalmuseet, Sebastian Klein, tv-vært på børne- og naturprogrammer, og Thomas Blachmann, Musiker og tv-personlighed. Sammen taler de om, hvordan forældre kan være med i børns leg, rollen som fraskilt far og børnenes skærmforbrug.

Wissen Wassen

Anders Lund Madsen og hans søn Modig Lund Madsen bliver i podcastserien Wissen Wassen klogere på nogle af de mest komplekse emner i verden. Sammen inviterer de nogle af de klogeste folk og eksperter i Danmark ind for at forklare emner som minksagen, kommunalvalg, og hvad man egentlig gør med rumskrot. Eksperterne får til opgave at forklare emnerne, så både Modig og Anders forstår det, så vi alle kan blive klogere på, hvad der foregår i verden.

Voksenkærlighed

Hvis du leder efter et nyt perspektiv på, hvad det vil sige at være far, så kig blot mod podcastserien Voksenkærlighed. Her belyser parterapeut, sexolog og forfatter Amanda Lagoni sammen med indsigtsfulde eksperter nemlig andre aspekter af faderskabet, som hvordan man passer på parforholdet i en travl hverdag med børn, og hvordan man plejer parforholdet i den sammenbragte familie. 

Klik på billederne for at komme til eReolen. Podcastene kan også findes på Podimo, Mofibo, Bookmate, Nextory og Saxo.

Similar Posts