|

Fars dag: Inspiration og indsigt om forældreskabet – Vores Børn Podcast

Hør en håndfuld kendte mænd fortælle om deres overvejelser og erfaringer om forældreskab.

I “Vores Børn Podcast” kan du lytte til kendte mænd, der deler deres tanker, oplevelser og råd om at være en god far. Serien giver et indblik i forskellige aspekter af forældreskabet og udforsker emner som leg, kommunikation og naturforbindelse. Værten på det hele er Mette Hovmand-Stilling, chefredaktør for Vores Børn.

Lad børn lære igennem leg – Interview med Rane Willerslev

Denne samtale dykker ned i betydningen af leg for børns udvikling. Vi skal have meget mere leg ind i børns hverdag, for leg, nysgerrighed og fantasi er hele drivkraften for at lære – og få succes i livet og som menneske. Det mener Rane Willerslev, som du kan høre fortælle om sit fokus på børns læring og om sin egen rolle som fraskilt far til to piger.

 Foto: Rune Clausen, Nationalmuseet

Kom i øjenhøjde med dit barn – Interview med Thomas Blachman

Børn husker meget mere, end voksne går og tror – især når de bliver talt ned til. Musiker og tv-personlighed Thomas Blachman vil have os i øjenhøjde med vores børn, for vi går glip af noget dyrebart, hvis vi ikke ser hinanden på lige fod. Hør afsnittet, hvor han taler om børneopdragelse, forventninger og sin egen rolle som far.

Få naturen ind i børnenes liv – Interview med Sebastian Klein

Kasuarer, havhvepse og blåringede blæksprutter. Hvis du undrer dig over, at dine børn pludselig kender til sådanne dyr, er det måske takket være Sebastian Klein. Han vil smitte børnene med sin egen fascination af verdens dyr – og få forældrene til at være med. For dyr og natur er vigtige i et børneliv, mener han.

Foto: sebastianklein.dk

Kampen for at blive far – Interview med Pelle Hvenegaard

TV-mand, oplevelsesrejsende og FAR. Sådan præsenterer Pelle Hvenegaard sig på sin instagramprofil, hvor næsten 100.000 personer følger hans liv i billeder. Med på de fleste billeder er hans datter Zoe Ukhona. Hun har været omdrejningspunktet i Pelles liv den seneste årrække – også længe før, han blev far. For det var en kamp at nå dertil med fertilitetsbehandling og siden adoption.

Særudgave: Er det så skidt for børn at sidde foran en skærm? (Med Imran Rashid)

Vi hører det tit: Børn sidder for længe og for ofte med hovedet i en iPad. Det er skidt for deres udvikling, siger eksperter. Men ER det egentlig så slemt? Sad vi ikke også foran en skærm, et TV, en Commodore 64? Er det ikke en bjørnetjeneste at tage skærmen fra dem? Det er jo fremtiden – eller hvad?
Til at svare på det er gæsterne Imran Rashid, læge, og Katrine K. Pedersen, ekspert inden for digital børne- og ungdomskultur.

Foto: drimranrashid.com

Med disse fem spændende samtaler i “Vores Børn Podcast” er der masser af indsigtsfulde pointer og værdifulde råd om forældreskab og opdragelse. Uanset om du er en nybagt far, en erfaren far eller bare interesseret i emnet, vil denne serie give dig nyttige tips og inspiration.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Vores Børn Podcast

Med chefredaktør på Vores Børn Mette Hovmand-Stilling
Antal episoder: 5

Similar Posts