En podcast om underlivet, hvor intet er for pinligt at snakke om

Emner som onani, skedesvamp, menstruation og kønsbehåring har typisk ikke været noget, man snakkede om ved middagsbordet. Men det skal være slut nu! Med podcasten KH UNDERLIVET har vært Emma Libner skabt et rum, hvor der er plads til at tale om alt det, der vedrører kvinders underliv.

Er du nysgerrig på din krop og dens hemmeligheder? Er du træt af at gemme tamponer i ærmet og forsøge at skjule, at du har menstruation? Har du følt dig forkert i forhold til din krop, dine lyster eller dit udseende? Så er KH UNDERLIVET en podcast for dig.

Vært Emma Libner inviterer i hvert afsnit en gæst i studiet for at tale om alt fra ligestilling i soveværelset til fertilitetsbehandling. Hun taler blandt med sexcoahcen Fanny Broholm om ’orgasmegappet’ og hvordan man opnår en mere ligelig fordeling af orgasmer i sit parforhold. Vi møder også jordemoder Gry Senderotvitz der fortæller om, hvordan man får den bedste oplevelse med gynækologiske undersøgelser. Og influencer og forfatter Cathrine Widunok Wichmand fortæller om den lange og hårde kamp for at blive mor gennem fertilitetsbehandling.

Emma Libner beskriver selv podcasten som ’et rum, hvor det er OK at være præcis, som du er skabt. Et kropskærligt safe space med et glimt i øjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer’.

Der er, ligesom på Emmas Instagram-profil, smæk på farverne, humoren og omsorgen, og der er plads til alle, uanset hvem man er, og hvilket forhold man har til sit underliv.

Similar Posts