|

Ny podcast: De skandaløse kongehuse

Ny podcastserie tager lytteren med ind bag paladsets mure og disker op med alle de mest kulørte, vanvittige og skandaløse historier fra alverdens kongehuse.

Blåt blod & bedrag

med Tine Gudrun Petersen og Henrik Aagaard
Antal episoder: 10
Første episode udkommer 16. maj

Blåt blod & bedrag er kulørt kongestof fyldt med krimi, skandaler, politik og overraskende historier fra de royale gemakker. Værterne, Tine Gudrun Petersen og Henrik Aagaard, er begge dybt fascinerede af de royale familiers lange, farverige historie, og sammen med en række indsigtsfulde gæster tager de på rundtur i klodens mange monarkier.

Hør blandt andet historien om Kong Abdullah II af Jordan, der finansierede sine 14 ekstra, luksuriøse boliger i USA og Storbritannien ved hjælp af skattefusk. Eller historien om Kong Vajiralongkorn, Rama X af Thailand, der har sin egen private hær og en modbydelige fangkælder. Og så er der vores helt egen Dronning Margrethe – er hun i virkeligheden en skurk?

Her kan du høre et lille uddrag af første episode af Blåt blod & bedrag – ‘Dronning Margrethe d. 2. af Danmark – Drømmedronning og dårlig mor’. Resten af afsnittet – og de kommende afsnit – kan du høre på eReolen, Podimo, Mofibo, Nextory og Bookmate.

Om værterne

Tine Gudrun Petersen er forfatter og kulturiværksætter. Hun har læst historie på universitet, og har senest udgivet krimiromanen ‘Dukkesamleren’ på Grønningen1. Henrik Aagaard var en del af P6 BEATs oprindelige værtsteam, og siden har musikken været afsæt for hans arbejdsliv, med små afstikkere undervejs, blandt andet til programmet ‘Verdenssituationen’.

Similar Posts