|

60 år siden: Mordet på John F. Kennedy

D. 22. november 1963 blev præsident John F. Kennedy skudt og dræbt under en paradekørsel i Dallas, Texas. Således skrev Kennedy sig ind i den triste historie om amerikanske præsidenter, der er blevet myrdet i embedet. Begivenhederne i Dallas lagde kimen til den myte, som blev “Kennedy” og ud af det voksede også en af verdens mest berømte konspirationsteorier.

I podcastserien ‘4 dage i november’ tager værterne fra de kendte POTUS-programmer, Anders Agner og Lars Græsborg Mathiasen, et intensivt dyk ned i de skæbnesvangre døgn, hvor verden stod stille. Vi følger præsident Kennedy og hans kone Jackie Kennedy fra om morgenen d. 22. november til præsidenten fire dage senere bliver lagt i graven på Arlington kirkegården i Washington D.C.
Dag for dag, time for time får du et indblik I hvad der skete, og hvorfor Kennedy til stadighed den dag i dag er en af de mest sagnomspundne præsidenter – og hvorfor der blev spundet så mange konspirationsteorier om hvem der måske kunne stå bag mordet.

Du kan lytte til podcasten på eReolen, Nextory, Podimo, Mofibo og Bookmate.

Vil du gerne vide mere om J.F. Kennedy, hans præsidentembede og Kennedy-dynastiet? Så er disse titler måske noget for dig.

Similar Posts