|

5 podcasts med godt selskab til din juleferie

Nu’ det jul igen! Juleferien nærmer sig, og når andestegen er spist og gaverne pakket op, mangler du måske inspiration til en podcast, der kan holde dig med selskab i de lange dage mellem jul og nytår? Her kommer en række forslag til podcasts med karismatiske værter og gæster, gode historier og godt humør.

Det lille osteshow er showet for dig, der elsker ost eller elsker at hade ost. I hvert afsnit formidler værterne Andreas Lindinger Saxild og Minna Haddar en ost ude fra den store verden, smager på den og giver dig anbefalinger til dit næste osteeventyr. Trænger du også til en god ostet gang underholdning, så find dit næste ostefix lige her.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriøst sex-udviklingsprogram for voksne. De to sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo er kontante, kærlige og konkrete i deres snak om det, vi alle oplever og kender til, når det kommer til sex, kærlighed og parforhold – også det, der er svært og gør ondt. Med humor og grin deler de ud af deres viden og erfaring, og giver dig konkrete redskaber og råd til et bedre sexliv. Alt det på bare et kvarter!

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

SEJR er et program af Bastian Emil Goldschmidt, som søger varig mening med de bedrifter og begivenheder som finder sted i cykelsportens verden. Gennem litteratur, reportager, tv-billeder og oplevelser fra vejkanten undersøges begreber som styrt, styrke, sejr og nederlag.
Cykelsportens idealer nærmer sig livets inderste kerne: Hvorfor skal vi fortsætte når det gør ondt, hvordan laver vi modstand til fremdrift?

Bastian får besøg af gæster som Matti Breschel, Jesper Worre, Michael Rasmussen, Peter Piil og Michael Mørkøv, der alle generøst deler ud af anekdoter og observationer i samtaler, der giver plads til refleksion.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Kh Underlivet er for dig, der savner et rum, hvor det er OK at være præcis, som du er skabt. Dig, der er nysgerrig på din krops hemmeligheder. Og dig, der er træt af at gemme bind i ærmet, når du har menstruation. Emma Libner skaber et rum, man kan kalde et kropskærligt safe space med et glimt i øjet, der ikke lader sig narre af idealer og tabuer.

Her kan du finde virkelig mange gode snakke om at alle mulige aspekter af at være et menneske med en vulva. Komiker Natasha Brock spørger, om menstruation kan være sjovt? Cathrine Widunok Wickmand fortæller om sin fertilitetsbehandling, tv- og podcastvært Anna Lin fortæller om ungdomskærester og den første gang, og Sofie Riise Nors snakker om feminisme og plastikkirurgi.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

I samtalepodcasten ’Lyst’ snakker blogger Jasmin Gabay og parterapeut og sexolog Amanda Lagoni om alt, der har med lyst at gøre. Lyst til solosex og orgasmer, lyst til ens partner, eller lyst til at hævne sig. Der er plads til alle lyster hos Jasmin og Amanda, der ærligt og kærligt selv står for skud, når de deler ud af erfaringer fra deres egne liv.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Similar Posts