Spændende historier til sommerferien

Sommerferien er her endelig! Skal du en tur på stranden, på køreferie eller skal du bare skal slappe af i haven eller på altanen? Så tag et par høretelefoner i ørene og lyt til de mest spændende og fængslende fortællinger fra Saga Talks.

Undercover

Alle kneb gælder, når spioner og agenter jagter efterretninger. I podcastserien Undercover fortæller vært Thomas Hee historierne om de mest spektakulære spion- og agentaktioner i nyere tid. Historier som nogle gange er så vilde, at det er svært at tro på, at det faktisk har fundet sted. Du kan bl.a. høre historien om den danske celle, som var en del af et større netværk af kommuistiske terrorceller i mellemkrigstiden. Du kan også høre historien om svindleren ‘curveball’, og hvordan han var med til at starte en krig.

Mord ved Østersøen

Tag med på en tur ind i de mest medrivende true crime fortællinger fra Østersø-området, hvor de sande og skæbnesvangre historier om rigtige menneskers liv og død bliver fortalt. Podcastserien dykker ned i fortællingerne om de korrupte ambulancefolk i Polen, om Doktor Død fra Skt. Petersborg og kannibalen fra Estland.

Under overfladen

Kom med ned under overfladen, ned i havets dybe stille mørke, til en ukendt verden hvor ubådene hersker. Dette er serien om ubåde – fra de første opfindelser og landvindinger til ubådenes helt afgørende betydning i de store verdenskrige, stiller vi skarpt på fascinationen af det farlige liv under overfladen. I denne serie får du serveret den moderne krigshistorie fortalt fra ubådenes perspektiv.

Din vært er journalist Kristoffer Lind, mens dine eksperter er Søren Nørby, historiker og adjunkt ved institut for strategi og krigsstudier på Forsvarsakademiet og Rasmus Dahlberg, historiker og lektor ved institut for strategi og krigsstudier på Forsvarsakademiet.

Sidste nedtælling

“Da blev jeg døden, ødelæggeren af verdener”. Sådan sagde den karismatiske fysiker J. Robert Oppenheimer, efter han havde set den første atom-prøvesprængning i New Mexicos ørken. I podcastserien Sidste nedtælling dykker forfatterne Steffen Jacobsen og Simon Ankjærgaard ned i den dramatiske historie om tilblivelsen af atombomben og menneskene, der stod bag skabelsen af det ultimative våben. Sammen kigger de også nærmere på, hvad atomvåbnene betyder for den verden, vi lever i.

Engle & Dæmoner

Fodbold er verdens største religion. Den kan få os til at elske og hade, og den kan starte krige mellem nationer eller forene menneskelige modsætninger på blot 90 minutter. I Engle & Dæmoner fortæller vært Thomas Stokholm om fodboldsverdenens største og mest kontroversielle ikoner, som har krydset fodboldbanens kridtstreger over i et liv i mørke.

Du kan finde alle podcastserierne på Podimo, Mofibo, eReolen, Nextory, Saxo Premium & Bookmate

Similar Posts