| |

Mellem himmel og jord: 5 podcasts om spiritualitet

Interessen for det spirituelle og åndelige liv er vokset enormt i de senere år. Hvor det førhen blev anset som lidt alternativt at gå op i krystaller, clairvoyance og horoskoper, er det nu blevet ret almindeligt at have styr på både soltegn, månetegn og ascendant, at lægge tarotkort eller at orientere sig efter heksens årshjul. Måske er du allerede fullblown spiritualist med dampende urtete i koppen og healende krystaller i baglommen? Eller måske er du bare nysgerrig på den spirituelle verden? Uanset hvad, så kan du finde inspiration i vores samling af podcast om spiritualitet og åndelighed lige her.

Annasophia Petri var egentlig ret skeptisk overfor alt, hvad der havde noget at gøre med spiritualitet og åndelighed. Indtil hun på en rejse fik lagt sit personlige horoskop. Det var en øjenåbnende oplevelse, og siden da har Annasophia været dybt optaget af den spirituelle verden. I hendes podcast taler hun med eksperter om alt mellem himmel og jord; tarotkort, tantra, reiki healing, numerologi, healing åndetrætsøvelser og meget meget mere. Podcasten er for dig, som er nysgerrig på alt det, der ikke nødvendigvis kan måles og vejes.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Velkommen til podcastserien kaffe og klarsyn. Her vil du være i selskab med Ditte Breineberg og Alice Kaiser. De er to helt almindelige kvinder. De er begge i fast parforhold, de er mødre og har et 9-17. Men så er de overbeviste om, at der findes meget mere mellem himmel og jord, end vi lige går og tror. Det har de sat sig for at undersøge i serien Kaffe og klarsyn, hvor de stiller krop, sind og sjæl til rådighed – i sagens tjeneste, for hvad kan den spirituelle verden hjælpe os med i en rationel hverdag med travlhed på jobbet, hente-bringe-praktik og oversete kærester?

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

12 kendte danskere har sagt ja til at blive klogere på deres stjernetegn – og måske også sig selv – i dette alternative interviewprogram. Sammen med journalist Susanne Baden Jensen og astrolog Eva Ganvig ser de på, hvad man siger om de forskellige stjernetegn. Eva har også lagt et personligt fødselshoroskop for den kendte gæst, men altid uden at kende gæstens navn på forhånd. Hvad er det, der fascinerer os ved astrologi, hvordan fungerer det – og kan det hjælpe os med at blive klogere på os selv og hinanden? Lyt med ”I stjernernes tegn”.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Spiritualitet er meget mere end krystaller og healing og alt andet end hokus pokus. Det er en form for indre GPS, der fortæller dig, hvornår du skal lave en U-vending eller tage et højresving – det er en måde at navigere i sit liv på. Det mener den spirituelle erhvervsrådgiver Rikke Hertz og forfatter, foredragsholder og instruktør Hella Joof. I podcastserien ”De hjælpsomme Engle” taler journalist og vært Josefine Stork med de to kvinder, som udover at forklare og afmystificere spiritualitet forsøger at rådgive og vejlede lytterne ud fra et spirituelt kompas.

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

En indviet selvudvikler tager sin skeptiske ven med ud på en åndelig rejse. Anders udsætter Asker for alt fra tantra til tarot, healing og hyperventilering, og sammen forsøger de at finde kontakten til sig selv som mænd i starten af 30’erne, der render rundt i en fodformet, håbløs verden. Kan de gøre verden til et bedre sted, eller ender selvudvikling altid med at blive selvoptaget?

Du kan finde podcasten på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Similar Posts