| |

Saga Talks vennebog: Annasophia Petri

I Saga Talks er vi heldige at producere podcasts sammen med en masse dygtige og spændende mennesker. Dem vil vi gerne introducere dig for, så derfor har vi fået dem til at udfylde vores vennebog, lige som man gjorde i folkeskolen.

Mød Annasophia Petri, der er vært på podcasten ‘Det spirituelle hjørne’ og aktuel med bogen ‘Alt det, vi ikke ser – brug din spirituelle side’ på Lindhardt og Ringhof. Annasophia er uddannet astrolog, tv-tilrettelægger og yogalærer og har interviewet mere end 200 gæster om deres viden om og forhold til spiritualitet.

Du kan lytte til ‘Det Spirituelle Hjørne’ på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Det spirituelle hjørne

Med Annasophia Petri
Antal episoder: 126

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være
Nysgerrig, talende, følsom.

Hvad handler din podcast om? 
Spiritualitet.

Min absolutte yndlingspodcast? 
Umuligt spørgsmål, for der er så mange gode! Men for tiden er jeg helt opslugt af ‘Kend din Kierkegaard’ med Pia Søltoft.

Lige nu lytter jeg til… 
Af musik lytter jeg for tiden skiftevis til beroligende meditationsmusik, David Bowie og … John Mayer. 

Det bedste jeg ved… 
Kærlighed.

Det værste jeg ved… 
Misforståelser.

Da jeg var lille, ville jeg være..
Forfatter.

Hvis jeg var et dyr, ville jeg være… 
En sneleopard, en kat eller en sæl.

Sidste gang jeg græd, var… 
I forgårs, hvor jeg hørte en meget smuk salme sunget af et drengekor. Jeg er egentlig ikke kristen eller religiøs, men den salme ramte noget helt ømt i mig.

Sidste gang jeg grinte, var… 
Helt upassende og alt for højt i en butik, fordi min søster fortalte en virkelig sjov historie.

Min guilty pleasure er: 
John Mayer – det strider imod mit selvbillede at lytte til ham – så der er lidt at arbejde med der. Og så har jeg en mærkelig tendens til at spise pålægschokolade som snack i stedet for bare almindelig chokolade.

Jeg er stolt af: 
At jeg stadig er her, og at jeg forsøger at være så ærlig og åben som muligt.

Om bogen ‘Alt det, vi ikke ser – Brug din spirituelle side’:

Vil du gerne tiltrække det, du ønsker dig? Få styr på dine tankemønstre? Slippe bekymringerne? Lære at sætte grænser? Skabe nye vaner og blive mere nærværende? Og har du fornemmelsen af “noget større”, som leder dig på vej?

Lær, hvordan du kan blive en bedre version af dig selv ved at få kontakt til din spirituelle side med denne bog, som er en introduktion til spiritualitetens verden og dens værktøjer.

Igennem seks kapitler leder Annasophia Petri Holm dig gennem de mange spirituelle veje og konkrete redskaber så som astrologi, tarotkort, numerologi og meditationsteknikker. Bogen er fuld af øvelser, ritualer og gode råd, som hjælper dig med at styrke forbindelsen til din egen spiritualitet, så du kan opnå større balance i livet.

Similar Posts