Saga Talks vennebog: Mathias Stougaard

I Saga Talks er vi heldige at producere podcasts sammen med en masse dygtige og spændende mennesker. Dem vil vi gerne introducere dig for, så derfor har vi fået dem til at udfylde vores vennebog, lige som man gjorde i folkeskolen.

Mød Mathias Stougaard, der er vært på podcasten Kend din by. Mathias er historiker og driver instagramprofilen @kend_din_by. I podcasten inviterer han gæster i studiet for at tale om oversete perler fra Københavns historie.

Hvert program har et tema, der passer perfekt til en gå- eller cykeltur, og stoppene kan besøges, uden det koster en krone. Men podcasten er ikke en byvandring i klassisk forstand – den kan også sagtens høres fra sofaen eller over opvasken.

Så næste gang du færdes i Danmarks hovedstad, kan du måske lægge mærke til nogle af de finurlige detaljer. Som Mathias siger det: “København er nemlig et skatkammer af gode fortællinger, hvis bare man ved, hvor man skal lede.”

Du kan lytte til ‘Kend din by’ på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Kend din by

Med Mathias Stougaard
Antal episoder: 10

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være:
Energisk, engageret og smilende.

Hvad handler min podcast om? 
Den handler om Københavns fantastiske historie. I podcasten belyser vi steder i København, som de fleste af os kender, men måske ikke helt kender historien bag. Vidste du, at man kan finde graffiti fra tyske soldater i Kødbyen? Eller at Rundetårn er prydet med en gådefuld rebus udfyldt af Christian IV selv? 

Min absolutte yndlingspodcast? 
Ubegribeligt med Huxi Bach.

Lige nu lytter jeg til… 
“Genstart”, “Ubegribeligt” og “Meget mere Matador”.

Det bedste jeg ved… 
Gode tider med venner og familie.

Det værste jeg ved… 
Regnvejr og modvind på cykelstierne. Og sne!

Da jeg var lille, ville jeg være…
Politimand (mere specifikt Allan Fischer fra Rejseholdet).

Hvis jeg var et dyr, ville jeg være…
En kat. Uanede mængder nus og mad.

Sidste gang jeg græd, var…
Da min kæreste og jeg gik fra hinanden.

Sidste gang jeg grinte, var… 
Da min kollega Niels lavede en kobling mellem jernalderen og Eminem.

Min guilty pleasure er:
Luksusfælden, Robinson og det gamle Paradise Hotel.

Jeg er stolt af: 
Mine venner og min familie.

Similar Posts