| |

Saga Talks vennebog: Christiane, Ditte og Trine

I Saga Talks er vi heldige at producere podcasts sammen med en masse dygtige og spændende mennesker. Dem vil vi gerne introducere dig for, så derfor har vi fået dem til at udfylde vores vennebog, lige som man gjorde i folkeskolen.

Mød Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg, der er værter på podcasten Mens vi strikker. Tilsammen har de medvirket i et hav af revyer, teateropsætninger, film og tv-serier, og udover det så er de også vildt gode til at strikke og hamrende godt selskab.

Du kan lytte til ‘Mens vi strikker’ på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Hvad handler min podcast om?
Fælles: ‘Mens vi strikker’ er podcasten til dig, der strikker, der gerne vil strikke eller bare vil lytte på nogen, der taler, mens de strikker . Hver uge mødes Trine Gadeberg, Christiane Gjellerup Koch og Ditte Hansen i strikkeskuret og taler om alt fra sex til slåenssnaps til sorg og armlængder. Der bliver også strikket og talt om alt inden for strik. For det gode ved at strikke er nemlig, at man kan tale imens.

Min absolutte yndlingspodcast?
Christiane: Kvinde kend din historie.

Ditte: Genstart på P1.

Trine: Kend din by.

Lige nu lytter jeg til…
Christiane: Blodbold.

Ditte: The Guilty Feminist – en comedypodcast om feminisme.

Trine: Dato og Lovløs.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være:
Christiane: Lyttende, sød, arbejdsom.

Ditte: Høj, larmende og ambitiøs.

Trine: Spontan, strikker, storskrudende.

Det bedste jeg ved…
Christiane: Er at have fri med Ditte og Trine, strikke sammen og få en million idéer.

Ditte: Trine, Christiane og … strik.

Trine: Mit daglige dyp i havet.

Det værste jeg ved…
Christiane: Uretfærdighed, og børn der kommer til skade.

Ditte: Nærighed og kommen.

Trine: Nærighed.

Da jeg var lille, ville jeg være…
Christiane: Jeg ville gerne være læge, helst hjernekirurg.

Ditte: Skuespiller eller politiker.

Trine: Sparekassedame og skuespiller.

Hvis jeg var et dyr, ville jeg være…
Christiane: En bichon havanais. Den kærligste hunderace.

Ditte: En giraf. Den rager op og har et stort hjerte.

Trine: En natugle. For jeg er et udpræget b-menneske.

Sidste gang jeg græd, var…
Christiane: For et par dage siden, da en kær kollega pludselig døde. -puha-.

Ditte: I går, en kær ven har det svært.

Trine: I går.

Sidste gang jeg grinte, var…
Christiane: Griner meget og tit, så det har jeg lige gjort, og jeg gør det sikkert lige om lidt igen.

Ditte: I dag.. for lidt siden. Der skal ikke så meget til. Livet er godt.

Trine: I dag. Mange ting får mig til at grine dagligt.

Min guilty pleasure er:
Christiane: At stå op før alle andre, tage mit strikketøj, og så sidde og se en serie (i øjeblikket “Yellowstone”), og så bare blive ved med at se det ene afsnit efter det andet – altså sådan lidt for mange.

Ditte: Nattestrik… jeg skal bare lige strikke en pind mere 🙂

Trine: Pasta Grannies‘ på YouTube.

Jeg er stolt af:
Christiane: Mine børn.

Ditte: Mine børn.

Trine: Min datter og min mand.


Hvis du vil have mere Christiane, Ditte og Trine, har de også udgivet bogen ‘Mens vi strikker’ på forlaget Lindhardt og Ringhof.

Similar Posts