|

Saga Talks vennebog: Simon Lund Larsen

I Saga Talks er vi heldige at producere podcasts sammen med en masse dygtige og spændende mennesker. Dem vil vi gerne introducere dig for, så derfor har vi fået dem til at udfylde vores vennebog, lige som man gjorde i folkeskolen.

Mød Simon Lund Larsen, der er forfatter bag og oplæser til børnepodcastserien Verdens Pinligste Far. Simon er uddannet på IT-Universitet i København og har arbejdet med at lave computerspil og andre digitale oplevelser i over 20 år. Før det slog han sine folder i filmbranchen som lydtekniker, producer og alt-mulig-mand. Når Simon ikke skriver historier om Verdens Pinligste Far, arbejder han på LEGO med at udvikle digitale oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Historierne i Verdens Pinligste Far handler hver gang om børnene Freja og Malte, der har en far, som hele tiden kommer galt afsted og bare er helt vildt pinlig.

Du kan lytte til ‘Verdens Pinligste Far’ på eReolen eller på Podimo, Mofibo, Bookmate og Nextory.

Verdens Pinligste Far

Med Simon Lund Larsen
Antal episoder: 10

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være:
Ærlig, fjollet og meget høj.

Hvad handler min podcast om? 
Min podcast Verdens Pinligste Far handler om børnene Freja og Malte og deres MEGA pinlige far, som altid laver et eller andet, som ender helt galt, og hvor det er ungerne, som skal undskylde for deres fars barnlige opførsel. 

Min absolutte yndlingspodcast? 
Tidligere var det nok ”99% Invinsible”, men jeg synes den er faldet lidt af på det, nu er det nok ”Twenty Thousand Hertz” som er en fremragende podcast om lyd. Det virker måske lidt tørt, men de kan noget helt specielt med deres lyddesign og deres storytelling-evner.

Lige nu lytter jeg til… 
Against the Rules med Michael Lewis” – en podcast og med med Michael Lewis, forfatteren til bøgerne Moneyball og The Big Short.

Det bedste jeg ved… 
At sidde ude på min terrasse om sommeren og drikke min morgenkaffe, mens jeg lytter til alle fuglene, som siger godmorgen til hinanden.

Det værste jeg ved… 
At voksne ikke må være fjollede og lege. Som Bernard Shaw så fint sagde det: ” We don’t stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.”

Da jeg var lille, ville jeg være…
Skraldemand – altså det hed det, dengang jeg var barn, og jeg syntes, det var ultrasejt, at de stod udenpå skraldebilerne, når de kørte grundt og tømte skraldespandene i vores kvarter.

Hvis jeg var et dyr, ville jeg være…
En fugl – det må være en fantastisk frihed, de har.

Sidste gang jeg græd, var…
Da jeg genså Pixars ”Inderst Inde” (”Inside Out”) sammen med min teenagedatter. Den film rammer mig hver eneste gang, selvom jeg har set den en masse gange før.

Sidste gang jeg grinte, var… 
Da jeg var i biffen og se den nye ”Spider-Man: Across the Spider-verse” sammen med begge mine børn. Det var helt ekstremt godt lavet og kvalitetsunderholdning fra start til slut.

Min guilty pleasure er:
Chips! Jeg har en evne til at høre og lugte, hvis der bliver åbnet en pose chips inden for 100 meter af mig, og så skal jeg simpelthen spise dem alle sammen. Det er meget usundt, så jeg forsøger at holde mig langt over 100 meter væk fra dem på alle tidspunkter af døgnet.

Jeg er stolt af: 
At min fjollede lille podcast om Verdens Pinligste Far er blevet modtaget så godt og lyttet til af så mange børn og deres forældre rundt om i Danmark. For lidt over et år siden begyndte jeg at afslutte alle afsnit med en lille godnathilsen og noget afslappende musik, som børnene kunne falde i søvn til. Den godnathilsen er blevet downloadet så mange gange, at jeg nu har sagt ”godnat og sov godt” over 175.000 gange til en masse børn. Det er lidt vildt at tænke på. 

Similar Posts